Костопільські студенти – медики святкують Міжнародний День студентів

17.11.2017

Вже традиційно, в усьому світі 17 листопада відзначають Міжнародний День студентів, свято молодості і краси.

У районному Будинку культури відбулися заходи, присвячені Дню студентів.

Це свято, що зближує та об’єднує молодь, організували у тісному тандемі студенти і педагоги Костопільської філії Рівненського медичного коледжу.

Із вітальним словом до студентства звернулися голова Костопільскої райдержадміністрації Олександр Середа та керівник коледжу Ігор Носко. Вони дякували студентам за активну участь у громадській  і волонтерській діяльності, в роботі органів студентського самоврядування та побажали миру, добра, злагоди та успішного професійного майбутнього.

За відмінні успіхи в навчанні та громадсько-корисній роботі кращим студентам були вручені Почесні грамоти, Подяки та грошові премії. З вагомими успіхами зустріли свято студенти навчального закладу. Серед кращих: Ольга Салівончик, Дарина Власюк, Мирослава Демушик, Катерина Король, Ірина Дзюбак, Катерина Дем’янчук, Ольга Корицька, Ольга Матюшенко, Лілія Драка, Валентина Савчук.

Гімн студентів усього світу «Гаудеамус», що прозвучав у залі, об’єднав декілька поколінь колишніх і теперішніх студентів.

Святковий концерт засвідчив, що студентство – невичерпне джерело талантів, адже у програмі свята були різні за стилем і настроєм виступи, а тематика вражала оригінальністю та креативністю. Кожна студентська група презентувала своє бачення сучасного життя, місце і роль любові у стосунках між людьми.

Глядацька зала і сцена були на святі одним цілим, яких об’єднала краса і молодість, віра в світле майбутнє, гордість за свою «alma mater».

Повернутись