День Знань

3.09.2018

Знову вересень. Мамині очі

Проводжають у коледж мене.

У них мрії й недоспані ночі,

І тривога про завтрашній день.

 

Знову двері до мудрості храму,

Де панує  медичне знання ,

Відчиня золотими ключами

Рідний коледж – мій шлях в майбуття .

«Життя – коротке, мистецтво – вічне. А медицина – найблагородніша з мистецтв», - ці слова, сказані Гіппократом, стали лейтмотивом урочистостей з нагоди Дня знань та посвяти в студенти першокурсників.

Гучними оплесками учасники та гості свята зустрічали першокурсників  з вірою в їхню енергію, завзятість і активність у новому етапі їхнього життя!

«Сьогодні для вас перегорнеться  ще одна сторінка вашого життя, непередбачуваного, але прекрасного.І головною справою для вас сьогодні є навчання. А це — нелегка справа. Тож  будьте сильними і сумлінними, бо ви стали студентами  Костопільського медичного коледжу, який вже давно є не лише справжньою окрасою міста, а ще й навчальним закладом нового типу, де прекрасні традиції минулого продовжуються у дні сьогоднішні», - з такими словами звернувся до студентів завідувач коледжу Ігор Павлович Носко.

Після зачитання наказу про зарахування до складу студентів Костопільської філії заступник завідувача філії з навчальної роботи Ольга Петрівна Жук  вручила символічний студентський квиток першокурсникам.

Ніжні й добрі слова  привітання приготували для своїх дітей батьки, серця яких б'ються сьогодні схвильовано, - вони теж починають все з 1-го курсу.

Від викладачів, які будуть протягом усіх років навчання супроводжувати студентів нелегкими стежками науки, навчати професійної премудрості, відкривати  таємниці медицини студентів привітала Тетяна Григорівна Марчук.

Зворушливими моментами свята стали:

напутні побажання від студентів випускного курсу, які передали першокурсникам символічні обереги студентського життя;

надання права одягнути білий халат - символ моральної чистоти, високої довіри, невід’ємної частини авторитету медичного працівника;

прийняття клятви-присяги вірності традиціям навчального закладу.

Окрасою свята став  виступ ансамблю барабанщиць та пісні, що прозвучали у виконанні студенток- старшокурсниць.

Фінальною крапкою свята прозвучали слова ведучих:

Всі ми хочемо вас бачити

Радісними, щирими, відвертими і милими,

Хай наповнюється радістю життя

На многії і благії літа.

 

Повернутись