Тиждень циклової комісії природничо - наукових дисциплін

25.10.2019

В Костопільському медколеджі з 21.10.2019 р. – по 25.10.2019 н.р. був проведений тиждень циклової комісії природничо - наукових дисциплін на тему: « Я здоров`я бережу, сам собі допоможу » під керівництвом голови циклової комісії природничо- наукових дисциплін Кудрі Юлії Петрівни.
Тижні циклових комісій стали традицією і невід’ємною частиною навчально-виховного процесу в коледжі.
Сповідування здорового способу життя та підтримка здоров’я на належному рівні є, в першу чергу, особистою відповідальністю для кожної людини. Студенти групи 31-С відкрили тижневик виступом на тему: « Здоровим бути – круто», які підготували тематичний семінар, публікації та виступи серед студентів коледжу, проведення соціологічних досліджень для з’ясування потреб молоді та ефективності проведених заходів. Дослідження виявило, що найбільш авторитетною думкою з приводу сповідування здорового способу життя є власна позиція молодої людини.
Студенти групи 22-С виступили із семінаром на тему:« Ми – за тверезий спосіб життя». 3 жовтня - це Всесвітній день тверезості і боротьби з алкоголізмом. Медики та соціальні працівники по всьому світу б'ють на сполох і закликають людство звернути увагу на проблему алкоголізації та її наслідки. Особливу тривогу викликає поширення вживання алкогольних напоїв серед молоді і підлітків. Студенти групи 21-С виступили із семінаром на тему:« Цигарки, кальян чи вейп – чи існує різниця в ризику для організму ». Плануючи просвітницьку діяльність у молодіжній аудиторії студенти групи 21-С підготували тематичні виступи перед молоддю, брошурки з пропагандою куріння традиційних цигарок , а також про шкідливий вплив кальяну та вейпу на організм молодді, та газети , в яких майбутні медики показали фото наслідків куріння : « Наслідки куріння ».
Студенти групи 32-С виступили із семінаром на тему:« До всесвітнього дня психічного здоров’я населення». 10 жовтня, відзначають Всесвітній день психічного здоров'я. Плануючи просвітницьку діяльність у молодіжній аудиторії студенти групи 32-С підготували тематичні виступи перед молоддю, брошурки та газети, в яких майбутні медики показали найпоширеніші проблеми українських підлітків: самотність підлітків і депресія , конфлікти, нерозуміння, знущання, невпевненість в собі, суїциди підліткові, кібер-булінґ (цькування у мережі ), булінг серед школярів і студентів , гаджетоманія і вплив компютерної залежності на психіку.
Студенти групи 2-А виступили із семінаром на тему:« Фастфуд чи корисна їжа. Харчові добавки ». Плануючи просвітницьку діяльність у молодіжній аудиторії студенти групи 2-А підготували тематичні виступи перед молоддю, брошурки та газети , в яких майбутні медики розповідали про раціональне харчування та шкідливість фастфуду.
Студенти ОБИРАЮТЬ ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ!!!!!

Повернутись