Щиро вітаю Вас зі святом – Міжнародним Днем студента!

14.11.2019

Шановні колеги, дорогі студенти!

Щиро вітаю Вас зі святом –

Міжнародним Днем студента!

 

Студентські роки – це період професійного становлення, усвідомлення свого призначення, формування підґрунтя для подальшого життя, творчого пошуку власних шляхів. Знання, уміння, навички, здобуті впродовж навчання, є запорукою  професіоналізму у майбутньому. Той самий час, коли пізнавати треба не лишє науку з підручників та лекцій, а й науку життя, адже студентська пора – найцікавіша сторінка в житті кожного із Вас, а студентство – могутній вічний двигун.

Ви – нове покоління, народжене вже в незалежній державі Україні і проникнуте відчуттям власної гідності, патріотизму, вільнодумства, справедливості, відкритості до світу. Ви твердо бажаєте жити у правовій, демократичній державі. Ви – надія країни, майбутня інтелектуальна еліта нації, яка здатна забезпечити в подальшому розвиток та духовне збагачення нашої держави. Вам Україну творити та змінювати, Вам нею керувати. Нашій державі потрібні Ваші знання, енергія, завзяття та активна громадянська позиція.

Цінуйте кожну мить прекрасної студентської пори, намагайтеся плідно використовувати цей час, примножуючи свій інтелектуальний, творчий і культурний потенціал.

Бажаю Вам творчої наснаги, ніколи не зупинятися на досягнутому, нехай завжди з Вами будуть вірні друзі, мудрі наставники, досвідчені колеги.

 

Вітаю Вас! 

Директор коледжу   Ігор Павлович НОСКО

Повернутись