Міжнародний день студента

15.11.2019

17 листопада уся Європа святкує  свято – Міжнародний день студента. Студенти Костопільского медичного коледжу є невід’ємною частиною юної інтелектуальної еліти, яка невдовзі прийде на зміну старшому поколінню і стане важливим чинником зростання українського суспільства. Саме з цієї нагоди 14 листопада в районному будинку культури відбулися урочистості.

 «Навчання – це перший ступінь становлення вас як професіоналів,-звернувся до студентів директор коледжу Носко Ігор Павлович,- вчіться самостійно приймати рішення. Ви вже зробили важливий крок, обравши майбутню спеціальність і кращий навчальний заклад. Тепер належить отримати знання, щоб потім з успіхом застосовувати їх на практиці. Тому ви – наша світла надія на майбутнє суспільства. Пишайтесь тим, що ви гордо несете звання студента Костопільського медичного коледжу і своїми добрими справами примножуєте славу закладу!»

У своєму вітальному слові голова Костопільсьої районної ради Ткачук С.М.     висловив  впевненість, що знання і талант студентів, їх активна громадська діяльність, відповідальне ставлення до майбутнього держави, підтримка волонтерського руху стануть вагомим внеском у захист і розвиток країни, її демократичного майбутнього в родині європейських націй. Приємним сюрпризом стало нагородження та вручення подарунків студентам від Районної ради.

Голова міського осередку «Союзу українок»   Царук Г.М. відзначила досягнення студентів коледжу  та побажала міцного здоров’я, добра, миру, наснаги, оптимізму й реалізації найзаповітніших мрій.

Заступник директора  з навчальної роботи

Жук О.П. зачитала наказ про відзначення найактивніших студентів коледжу та побажала, щоб студентські роки стали  одними з найяскравіших у їхньому житті, а знання та однокурсники були  надійною опорою на життєвому шляху!
        Урочистості продовжились святковим концертом «Студентський перформанс», який продемонстрував  яскраві  виступи груп та учасників гуртків! На сцені показали різноманітні таланти майже всі студенти коледжу.  

Упродовж свята одні яскраві номери змінювалися іншими, студенти демонстрували свої вокальні, танцювальні, спортивні та художні досягнення.

А закінчився концерт незабутнім виступом 

викладачів, який яскраво продемонстрував, що студентів минулих не буває, що викладачі та студенти - це єдина, потужна та дружна родина,

яка іде впевненим кроком для досягнення мети - сформувати  сучасну професійну еліту України.

 

 

.

 

Повернутись