Tиждень циклової комісії професійних дисциплін терапевтичного профілю

24.11.2019

В Костопільському медколеджі з 18.11.2019 р. – по 22.11.2019 н.р. був проведений тиждень циклової комісії професійних дисциплін терапевтичного профілю під керівництвом голови циклової комісії професійних дисциплін терапевтичного профілю Марчук Тетяни Григорівни.

Тижні циклових комісій стали традицією і невід’ємною частиною освітнього процесу в коледжі.

Студенти групи 3-А спеціальності: «Акушерська справа» відкрили тижневик брейн- рингом «Ерудит» та олімпіадою з терапії.

Студенти групи 41-С виступили із циклом лекцій:

«Медичні аспекти і проблеми ВІЛ, СНІД в Україні». Медики та соціальні працівники по всьому світу б'ють на сполох і закликають людство звернути увагу на проблему ВІЛ- інфекції та її наслідків. Особливу тривогу викликає їх поширення серед молоді.

Студенти групи 31-С провели семінар під керівництвом викладача терапії Вакулки В.Ф. на тему:

«Соціальні аспекти туберкульозу в Україні». Плануючи просвітницьку діяльність у молодіжній аудиторії, студенти групи 31-С підготували тематичний виступ перед молоддю, брошурки з пропагандою запобігання та профілактикою туберкульозу та газети, в яких майбутні медики показали найпоширеніші проблеми поширення туберкульозу в Україні.

Студенти групи 41-С провели виховну годину під керівництвом викладача педіатрії та голови циклової комісії Марчук Т.Г. на тему: «Солодка хвороба – гіркі наслідки» та майстер – клас з визначення рівня глюкози крові глюкометром.Під час проведення виховного заходу ознайомили присутніх з проблемою епідемії та профілактики цукрового діабету серед населення України.

Студенти групи 41-С на чолі з викладачем сімейної медицини Корчашкіною М.М. провели майстер- клас з демонстрації обстеження хворого та санпросвітню роботу з пацієнтами терапевтичного відділення Костопільської ЦРЛ на тему:«Профілактика артеріальної гіпертензії».

Шановні студенти, ми щиро вдячні Вам за активну участь у підготовці та проведенні всіх заходів тижня циклової комісії професійних дисциплін терапевтичного профілю.

Раді вкотре усвідомити, що зерно науки і знання проростає на благодатному ґрунті!

Бажаємо всім успіхів у навчанні та нових досягнень.

Повернутись