Урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності "Акушерська справа" 2020 р.

29.01.2020

З нагоди особливого свята урочистого випускного вечора студентів  групи      4-А, спеціальності «Акушерська справа», керівник Святецька Алевтина Василівна. Свято, що лежить на межі дитинства та дорослого життя. У ньому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, юність та доросле життя. Ця урочиста подія зібрала разом нашу дружну велику родину: студентів, викладачів, батьків та друзів.
Мудрі люди кажуть, що життя нагадує книгу, в якій щодня, щогодини з’являються нові записи - події, враження, досвід. Життя - це літопис, який зберігає всі найкращі та найскладніші хвилини життя.  Кожний із нас є автором свого роману, і лише від нас залежить те,  якою буде наша книга життя: наповненою позитивом та яскравими враженнями чи, можливо, небезпекою та ризиком, спокоєм та рівновагою. Чи це справжня енциклопедія, сторінки якої життя заповнені неабиякими досягненнями та злетами. А чиясь життєва дорога нагадує путівник з безліччю фотографій та спогадів про міста та цікавих людей. Тож сьогодні ми разом з вами хочемо перегорнути ще одну сторінку студентського життя наших випускників.
Уже успішно складені заліки та екзамени, за студентську сумлінну працю у навчанні директор коледжу Ігор Павлович Носко вручив випускникам дипломи та нагородив їх грамотами.
Молоді, красиві, романтичні, сповнених надії, мрій і сподівань наші випускники виголосили урочисту обіцянку виконувати свої обов’язки медичного правника сумлінно та стояти на сторожі охорони людського здоров’я та життя. Юних акушерок вітали батьки та друзі, а також студенти та творчі колективи нашого коледжу.
Традиційним вальсом завершився урочистий вечір.
Досягнена ще одна висота у житті, дорогі випускники. Хай же в ім’я злагоди, віри та добробуту єднають вас цілющі зерна знань. Дозвольте побажати вам добра і миру, щастя і здоров’я! Невичерпної енергії й натхненного творчого пошуку! Прекрасних знахідок і відкриттів!

ВСЕ ФОТО https://fex.net/uk/s/dblz2ln

Повернутись