Святкування Дня закоханих у новому форматі

14.02.2020

Гарною традицією в цілому світі стало відзначати День закоханих 14 лютого. Це молоде свято швидко підхопила Україна, і також залюбки святкують наші студенти.

Цьогоріч відбувся творчий експромт від молоді Костопільщини: студентські колективи Костопільського медичного коледжу Рівненської медичної академії та Костопільського будівельно-технологічного коледжу НУВГП на чолі зі своїми студентськими радами об’єдналися та провели спільний святковий захід.

Організаторську роботу та творчі виступи студенти обох начальних закладів поділили також порівну. Символічно, що було обрано пару ведучих – дівчину та хлопця, представників від кожного закладу. Роботу над сценарієм, репетиції та підготовку зали також проводили спільно. Концерт відбувся у приміщенні Центру культури та дозвілля БТК.

Студенти мали спільні та власні виступи, що гармонійно об’єдналися в програмі вечора. Захоплювали гостей заходу мелодійні пісні у виконанні талановитих молодих вокалістів та студентських ансамблів, майстерна гра на музичних інструментах, запальні танці від студентських хореографічних колективів, декламація тематичних віршів та весела, запальна сценічна гра аматорської театральної групи. Панувала піднесена атмосфера свята.

Завершенням вечора стала студентська дискотека.

Повернутись