Випуск спеціальності "Сестринська справа"

27.06.2018

27 червня в районному будинку культури дружня  родина  студентів, викладачів, батьків зібралась разом з нагоди особливого свята. Свята, що лежить на межі юності та дорослого життя. Свята, в якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність. Це свято  розставання з коледжем, щирими друзями, добрими наставниками.

Вечір, присвячений  врученню дипломів випускникам  спеціальності “Сестринська справа”  урочисто відкрив  завідувач коледжу Носко Ігор Павлович.

Для зачитання наказу “Про присвоєння кваліфікації “ сестра медична ” і видачу дипломів випускникам спеціальності “Сестринська справа” на сцену запросили заступника завідувача філії Жук Ольгу Петрівну.

Довгих 4 роки  крок за кроком студенти   йшли до цього дня, долаючи перешкоди, переживаючи поразки та святкуючи перемоги. І, нарешті, ця  праця завершена і оцінена. Підтвердженням цього стали  дипломи, які вручатили  48 випускникам.

Хвилюючим був  цей день не тільки у випускників.Не менше хвилюювалися  батьки, які рушниками і короваєм провели своїх дітей у самостійне життя.

З вітальними словами  до випускників звернулись керівники груп Тетяна Григорівна Марчук  та Оксана Григорівна Гуревич.

Напутніми словами для випускників стало побажання Ігоря Павловича:

«Дорогі випускники, нехай ваші знання, вміння, талант і горіння юних сердець завжди будуть розвиватися в ім’я розквіту нашої держави – рідної України»

Повернутись