Посвята в першокурсники

4.09.2023

4 вересня 2023 р. Посвята в першокурсники
Вітаємо нове покоління студентів-першокурсників з початком навчання. Нехай новий навчальний рік у Костопільському фаховому медичному коледжі буде щасливим і багатим на знання, наповнений незабутніми моментами, відкриттями та успіхами. Наші студенти вступили в найкращу пору свого життя. Це час найсміливіших сподівань і мрій, злетів, високих почуттів та надійних друзів.
Сьогодні вони познайомилися із викладачами-наставниками, що будуть супроводжувати їх протягом усього навчання та навчати професійній майстерності. Також молоде поповнення отримало слова вітання та настанов від директора коледжу Носко І.П. та заступника директора Жук О.П., керівників груп Сидоровича В.І., Рижої М.Й., Святецької А.В.
Батьківські та мудрі слова вітання першокурсники отримали від Завади Ю.С., який подарував святе Євангеліє для нашого коледжу.
Посвята стала надзвичайно емоційною та трепетною, її відвідав наш викладач Іваськов Ю.П., який з перших днів повномасштабного вторгнення пішов добровольцем захищати нашу країну. Сьогодні його донечка –першокурсниця виконала пісню в подяку нашим захисникам.
Ми маємо можливість навчатися очно завдяки меценатській допомозі депутата Рівненської обласної ради Кльопа В.Ф. який надав навчальному закладу у користування укриття для безпеки наших студентів, викладачів та працівників під час повітряної тривоги.
Хвилиною мовчання ми згадали наших випускників, що віддали своє життя, виконуючи свій громадянський обов’язок. Пам’ять про них житиме вічно у серцях нових поколінь студентів.
Молодь, яка вирішила присвятити своє життя найблагороднішій з професій – професії медичного працівника, буде гідно продовжувати традиції нашої великої студентської родини та будувати нашу молоду державу в майбутньому.
Бажаємо гарного навчального року, сповненого новими пізнаннями, які надихатимуть на нові досягнення!
Повернутись