Тиждень циклової комісії професійних дисциплін терапевтичного профілю

20.11.2023

Тиждень циклової комісії професійних дисциплін терапевтичного профілю у Костопільському фаховому медичному коледжі проходив з 13 по 17 листопада 2023 року. Упродовж тижня розглядалися цікаві та актуальні проблеми.

До Міжнародного дня боротьби з цукровим діабетом проведено майстер-клас визначення рівня цукру в крові глюкометром, лекція «Що таке цукровий діабет?», підготовлено буклети з профілактики цукрового діабету.

Протягом тижня циклової комісії було проведено відкрите лекційне заняття викладачем вищої категорії Радько О.Б. з дисципліни медсестринство в педіатрії на тему: «Захворювання крові. Анемії.»

На завершення тижня циклової комісії професійних дисциплін терапевтичного профілю студенти групи 41-С відділення «Сестринська справа» під керівництвом викладача внутрішньої медицини Вакулки В.Ф. вели роз’яснювальну роботу серед жителів міста Костополя. Зацікавленим перехожим подавались буклети з профілактики цукрового  діабету, розкривали її роль у сучасному житті, пропагували здоровий спосіб життя.

Тиждень видався цікавим та корисним. Всі заходи проведені у доброзичливій атмосфері, у тісній співпраці з викладачами та студентами.

Шановні студенти групи 41-С та 42-С, викладачі циклової комісії професійних дисциплін терапевтичного профілю, щиро дякую за участь у проведенні тижня.

 

Голова циклової комісії  Т.Г.Марчук

Повернутись