Випуск спеціальності "Сестринська справа"- 2017

1.07.2017

30  червня 2017 року у Костопільському медичному коледжі відбулось свято найкращої пори у житті людини – свято юності, дружби,  першого кохання , мрій, надій і сподівання, а іще- прощання з рідним коледжем – це урочистий вечір, присвячений випуску студентів 4-го курсу спеціальності « сестринська справа», майбутніх медичних сестер. 4 роки навчання, як непомітно вони промайнули і незабаром усім нашим студентам- випускникам  доведеться здавати перший іспит на дорослість.

На сцену запрошенні випускники 4-го курсу, спеціальності  «Сестринська справа», групи 41-с: у колективі - високі хлопці, красиві дівчата , при цьому спортивні і талановиті, а поруч з ними улюблений куратор – Багній Лариса Василівна.

..Склад зірковий був у нього,

Тож і сяяв він так гордо.
 Приніс у коле
дж  чимало

І призерів, й перемог.

І пролог його був вдалим,

І блискучим епілог….

А також випускники  4-го курсу , спеціальності  «Сестринська справа», групи 42-с, -красиві ,  дружні, завзяті, їх девіз: «Разом ми велика сила », керує групою викладач Кудря Юлія Петрівна.

…В злагоді жили та в мирі

Ці дівчата й хлопці щирі.

Як один усі привітні,

Не пихаті, не амбітні,

Добрі, лагідні і скромні,

Ще й такі приємні зовні…

Памятатимуть випускники скільки цікавих , веселих , незабутніх моментів було пережито під час зйомок фільму про їх студентське життя в Костопільському коледжі.  Навіть не віриться , що відбулись заключні серії про їх студентські роки… Сумно прощатись з коледжем , що подарував світло , тепло та до дрібниць найменших все знайоме. І завжди поруч був директор коледжу – Носко Ігор Павлович. Добрий, спокійний, стриманий, справжній патріот свого коледжу, знає все і про всіх, одним словом – незамінна людина… Режисерами студентського життя всі 4 роки були заступники  завідувача  училища – Жук Ольга Петрівна, Іваненко Алгалія Михайлівна, Бородавко Тетяна Іванівна, Мовчан Руслана Миколаївна.

Імена випускників назавжди ввійдуть у історію коледжу, та це було б неможливо без наполегливої праці викладачів , які вміють запалювати зірки.

Зі словами пошани та найкращими побажаннями випускники  висловили щирі слова подяки викладачам  у їх честь, за їх неоціненну працю і набуті випускниками знання, щирі поздоровлення і безмірну вдячність і нескінченну повагу від усіх випускників нашого коледжу!

На честь викладачів випускники виконали свій  прощальний вальс.

Із першого курсу, із крила перших викладачів випускники  опинилися абсолютно серед нових декорацій  - з великою кількістю кабінетів та викладачів, як нелегко було б їм блукати в цьому бурхливому морі , якби їх не зустріли і не підтримали турботливі руки кураторів груп – Багній Лариса Василівна та Кудря Юлія Петрівна.

За останні роки куратори групи стали для випускників  не лише наставниками, а й близькими людьми, адже в будь-яку погоду, в будь який час доби вони були поруч.

Така вже доля , викладачу, твоя,

Зустрітись, аби згодом , розпрощатись,

Із ссерця в серце перелить добро

Викладачем навіки залишатись!

Всі ці роки вірними сподвижниками випускників були батьки. Вони розділяли з дітьми  гіркоту невдач і щасливі хвилини радості, віддаючи до останку їм свою любов.

Спасибі , рідні Вам , за все!

Сто раз це скажемо уклінно,

Дорослий вітер нас несе .

Та обіцяєм неодмінно!

Що Ваші ласка і тепло

Залишаться назавжди з нами!

Від імені усіх батьків випускників на сцені  благословили в доросле життя Верзун Генадій Миколайович і Хлівнюк Наталія Петрівна.

Все має свій початок і своє закінчення , так  влаштований світ , час невпинно летить і настала бентежна пора прощання.

Відчули ейфорію перемоги ,

Поразку спробували ми на смак,

Дізнавшись, що назад нема дороги,

Є шлях вперед і тільки так!

Початок завжди знайде свій кінець,

Це не припущення, це аксіома,

Ми лишимо позаду студетський спомин.

І поставимо крапку замість коми!

Час закривати куліси і гасити світло,

У вирії справ Ви нас не забувайте!

Чекає нас подорож дорослим світом,

Тож кажемо не допобачення , а прощавайте!

І поставимо крапку замість коми!

Час закривати куліси і гасити світло,

У вирі справ Ви нас не забувайте!

Чекає нас подорож дорослим світом,

Тож кажемо не допобачення , а прощавайте!

Повернутись