Посвята в студенти - 2017

3.09.2017

Новий навчальний рік для студентів і викладачів нашого коледжу розпочався урочистою і святковою « Посвятою в студенти першокурсників»

З вітальним словом звернувся до всіх присутніх завідувач філії Носко Ігор Павлович. З особливою теплотою він привітав юнаків і дівчат, мрії яких стали реальністю, вони – студенти нашого коледжу. Побажав їм гідно розпочати новий етап свого життя, з  честю пройти нелегкий шлях до здобуття професії. І наголосив , що якими б спеціалістами вони  не стали, щоб залишилися завжди порядними, відповідальними, доброзичливими людьми.

Наказ про зарахування студентів - першокурсників зачитала Жук Ольга Петрівна - заступник завідувача філії з навчальної роботи, побажала успіхів у навчанні та вручила символічний студентський квиток.

Із щирими словами і сподіваннями на успіх від батьків студентів- першокурсників звернулася мама Тишковець Людмила Миколаївна.

Приємно  було почути слова Царук Галини Михайлівни , голови міського осередку «Союзу українок» про значний вклад педагогічного колективу і студентів Костопільської філії  у відродження духовності нашого народу.

Перед урочистим прийняттям клятви першокурсники отримали факел – символ наступності поколінь медичних працівників від Гіппократа і Флоренс Найтінгейл, а  обереги студентського життя: символічний ключ від воріт в дивовижну країну знань та символ чистоти і благородства - медичний халат від студентів – випускників.

І нарешті вся студентська родина об’єдналась  виконанням гімну студентів «Gaudeamus»

Уся святкова подія була пройнята атмосферою любові, доброзичливості та позитивною енергією, яку подарували ансамбль барабанщиць «Меdіс       drums» та вокальний ансамбль « Україночка».

Повернутись