На нас чекають сто доріг...

26.10.2017

Студентське життяШалене і безтурботне,веселе і незабутнє….Це справді найкраща пора життя людини. Студентство захоплює дружбою, мріями, коханням.

Це перший крок у доросле життя, перша  п’ятірка в заліковій книжці, перший вдалий іспит, незабутні дні і безсонні ночі, нові знайомі, які стають найближчими друзями на все життя, перші досягнення та перемоги, це перше кохання та перші сльози , це неймовірні емоції та незабутні враження та події. Але на жаль спливають зорепадом і студентські роки…

26 жовтня в стінах рідного коледжу відбулася фінальна відкрита виховна  година груп  4 А  та 4  Б на чолі з керівниками груп Талащук В.М. та Корчашкіною М.М.

Навчальний заклад дає путівку в нове життя. І яким би воно не було, скільки б задоволення, радості, щастя не принесло воно вам, дорогі випускники, як далеко і в які краї не закинуло б, ви обов'язково згадаєте цей дім, своїх друзів і цю хвилюючу мить! Не забувайте, де вчилися для того, щоб розум і серце віддати людям, рідній Україні, яка зростила вас.

Нині в час розлуки з ним, візьміть слово викладача у дорогу, інколи тернисту і звивисту, а часом і не зовсім збагненну для вас дорогу дорослого життя. Хай спогади про нього сяють вам навіть тоді, коли згасне віра у власні сили.

Нехай вони світять вам навіть тоді, коли зникає віра у власні сили! Коли ви не знаєте, яку з ста доріг обрати!   Сміло крокуйте вперед! Та назад оглядайтесь – там залишаються ті, з кого ви брали початок.

Повернутись