Випуск спеціальності "Акушерська справа"

31.01.2018

В передостанній день січня в Районному будинку культури правили балом справжня весна та молодість. Тут відбувався випускний вечір для студентів медичного коледжу за спеціальністю «Акушерська справа».

З вітальним словом до молодих фахівців звернувся завідувач коледжу Носко Ігор Павлович. Дипломи про закінчення навчального закладу отримували 56 випускників.

За власним визнанням юнаків і дівчат два з половиною роки навчання промайнули для них надзвичайно швидко. Тепер молоді, красиві та схвильовані вони виходили на сцену, щоб отримати важливий документ про фахову освіту.

Водночас із глядацької зали за цим зворушливим дійством уважно спостерігали розчулені батьки, які привітали їх короваєм та добрим словом.

На щасливу подальшу дорогу та самовіддану працю на користь людям дали настанову своїм вчорашнім студентам керівники груп  Талащук Вероніка Миколаївна та Корчашкіна Марія Михайлівна.

Студентський колектив привітав випускників піснями та щирими побажаннями.

Наприкінці урочистого вечора новоспечені акушерки висловили клятву медичних працівників чесно і сумлінно працювати на ниві охорони здоров'я України.

Нехай же доля буде прихильною до кожного з цих молодих людей і допоможе реалізувати їм всі свої мрії та прагнення.

Повернутись