Нарада директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Рівненської області

30.05.2018

На базі Костопільської філії проведено засідання Ради директорів ВНЗ  І-ІІ р.а. Рівненської області, в якому взяли участь керівники навчальних закладів та обговорили ряд важливих проблем, пов’язаних з реформуванням освітнього процесу в Україні.

Відкрив засідання голова Ради директорів Романчук В.П., а з вітальним словом до присутніх звернувся завідувач філії Носко І.П.

У своєму виступі керівник Костопільської філії також акцентував увагу присутніх на особливостях компетентнісного підходу в процесі підготовки медичних спеціалістів.

З доповідями також виступили:

Таргоній І.І. – методист Костопільської філії - «Формування здоров’язберігаючих компетентностей – важлива умова реалізації компетентнісного підходу в процесі підготовки медичних працівників».

Гуревич О.Г. – зав. практичним навчанням Костопільської філії - «Практична підготовка – як домінуючий аспект при   підготовці медичних сестер та акушерок».

Про стан законодавчого забезпечення функціонування та розвитку закладів передвищої освіти розповіла Андрєєва М.М. - головний спеціаліст відділу професійно-технічної та вищої освіти  управління освіти і науки облдержадміністрації.

Заступник начальника – начальник відділу професійно-технічної та вищої освіти управління освіти і науки облдержадміністрації Коржевський П.М. ознайомив присутніх з основними напрямками реформи освітньої галузі в Україні.

Керівники навчальних закладів області також мали змогу ознайомитись з матеріально-технічною базою Костопільської філії. Засідання пройшло в діловій та дружній атмосфері.

Повернутись