Урочисте вручення дипломів випускникам спеціалізації "Акушерська справа" 2021 р.

25.02.2021

Урочисте вручення  дипломів студентам  групи 3-А  спеціалізації «Акушерська справа», керівник Талащук Вероніка Миколаївна, цього року відбувалося в рамках карантинних обмежень, у вузькому колі. Це одна з найкращих, найочікуваніших та найбільш хвилюючих подій у студентському житті. Це невелике свято зібрало разом нашу дружну велику родину: студентів, викладачів, батьків.

Уже успішно складені заліки та екзамени, за студентську сумлінну працю у навчанні директор коледжу Ігор Павлович Носко вручив випускникам дипломи нового зразка та нагородив їх грамотами.

Молодих фахівців вітали батьки та друзі, а також студенти та творчі колективи нашого коледжу.

Сьогодні ми раді привітати вас, дорогі випускники, з досягненням ще однієї висоти у вашому житті. Відбулася радісна та водночас сумна подія. Радісна, тому що колишні першокурсники отримали димломи – один із перших та найважливіших документів у життя; сумна, тому що нам шкода розлучатися зі своїми студентами, які вже встигли стати нам рідними.

Дорогі випускники, сьогодні ви готові йти у доросле життя. Бажаємо вам лише високих злетів і досягнень. Завжди з теплом і радістю згадуйте прекрасні студентські роки, з гордістю і повагою відгукуйтесь про викладачів, які навчали вас професійної майстерності, людяності, життєвих премудростей. Намагайтеся гідно нести статус випускника медичного коледжу, прославляючи свою alma mater славетними вчинками та гарними, корисними справами.

Для вас це перший крок у самостійний світ, де отримані у коледжі знання ставатимуть основою професійної майстерності, відкриватимуть нові можливості і перспективи особистого та кар’єрного росту.

Життя - це шанс. Тож скористайтеся ним!
Життя - це краса. Милуйтеся нею!
Життя - це мрія. Здійсніть її!
Життя - це виклик. Прийміть його!
Життя - це обов’язок. Виконайте його!
Життя - це скарб. Бережіть його!
Життя - таке чудове!

Ваша професія – найблагородніша професія у світі – оберігайте її!

Повернутись