День знань

1.09.2021

День знань – особливе свято для кожного! Це завжди дуже хвилюючий, яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день. Радісний осінній день, наповнений посмішками і квітами. За гарною традицією саме у цей день усі навчальні заклади нашої країни починають новий навчальний рік! Нехай цей рік принесе безліч нових відкриттів. Нехай кожен день буде незабутнім, плідним і наповниться тільки позитивними результатами, новим досвідом і гарним піднесеним настроєм.

1 вересня 2021 року у Костопільському фаховому медичному коледжі відбулася святкова церемонія посвяти першокурсників у студенти коледжу. Це традиційне свято. Сьогодні ми прийняли нових учасників до своєї великої дружньої родини.

Урочистості розпочали із звернення директора коледжу Носко Ігоря Павловича. Зачитала наказ про зарахування до складу студентів Костопільською фахового медичного коледжу та привітала присутніх у залі гостей заступник директора Жук Ольга Петрівна. Із вітальним словом виступили куратор групи нового прийому та мама студентки-першокурсниці. Також було багато вітань та побажань від студентів нашого навчального закладу, що радо вітали своїх молодших колег. А творчі колективи дарували свої гарні, яскраві та ефектні виступи. Традиційно виголошували урочисту клятву першокурсників та співали мінародний студентський гімн «Gaudeamus igitur».

Новий навчальний рік у нашому коледжі розпочато, отож здобуваймо знання, аби стати справжніми спеціалістами та гідно нести звання медичного працівника.  Бажаємо всім нам у новому навчальному році міцного здоров’я, віри у світлі перспективи майбутнього, надії на краще та, звісно, любові. Зі святом!

Керівник групи 11-С Ілона Коротчук

Повернутись